Leverans och frakt

 

Leveranstid

Vårt mål är att leverera ditt smycke så fort som möjligt! Då alla våra smycken är handgjorda varierar leveranstiden. Den normala leveranstiden är 2-5 arbetsdagar. Om det smycke du önskar är tillfälligt slut och nya smycken är under tillverkning kan leveranstiden vara upp till 2-3 veckor.

*Under hösten 2019 kan våra levranstider vara något längre då vi kommer flytta vår butik till ny lokal

Om du önskar att veta om det smycke du vill beställa finns på lager så är du välkommen att maila till contact@byannadanielsson.com så återkommer vi med svar om leveranstid

 

Betalning

All betalning från vår webbshop sker genom PayPal eller konto-/kreditkort.

Personer under 18 år får inte ingå avtal och därför inte heller göra inköp på ByAnnaDanielssons webbshop.

 

Frakter

Vi har alltid fri frakt på beställningar inom Sverige.

För övriga beställningar gäller följande frakt och expeditionskostnader:

  • Norge 100 SEK

  • Inom EU 90 SEK

  • Övriga världen 120 SEK

ByAnnaDanielsson förbehåller sig rätten att justera dessa fraktkostnader och expeditionsavgifter till följd av kostnadsökningar som sker under perioden från dagen då beställningen gjordes fram till dagen för leverans.

Vid ej uthämtat REK debiteras kunden en avgift (porto/hanteringskostnad) på 350 kr. Denna avgift kommer att debiteras i efterhand via faktura

 

Returer

Du som kund har rätt enligt distans- och hemförsäljningslagen att ångra ditt köp inom fjorton (14) arbetsdagar från den dag då du som kund fått produkten levererad.

Priset för den inköpta produkten kommer att återbetalas av ByAnnaDanielsson inom 14 dagar från den dag då ByAnnaDanielsson fick produkten returnerad.

Varan skall vara i sitt originalskick samt returneras med medföljande ask och intyg.

Ångerrätten utövas genom att skicka produkten i retur med rekommenderat brev till:

Anna Danielsson AB
Drottninggatan 34,
803 11 Gävle.

Ev. byten eller returer kan även ske genom Ateljé Smyckevalvet, Drottninggatan 34, Gävle. Smycken som inhandlats genom ByAnnaDanielssons webbshop kan ej bytas eller returneras genom de butiker som är återförsäljare till ByAnnaDanielsson.

 

Reklamationer

Kunden måste påtala felet på produkten för ByAnnaDanielsson, detta inom en månad efter det att felet upptäcks. Efter tre år har kunder förlorat sin rätt att reklamera enligt konsumentköplagen.

ByAnnaDanielsson har i första hand rätt att erbjuda reparation eller omleverans om detta kan göras inom skälig tid och utan några ytterligare kostnader för kunden.