Salthamn

1M9A8807.jpg

Salthamn

En bris av sommar och solvarm sand

 

Inspiration från havet

Smycket som bär på minnet från en bris av sommar,
känsla av solvarm sand, snäckor, ljudet av vågor som ger en doft av salt och hav..


1M9A9091.jpg

Salthamn

En plats på vackra Gotland. Strand, bris och sol… här har jag hittat inspirationen till min nya kollektion “Salthamn”. En mil norr om Visby leder vägen till Salthamn. Där ligger den spännande butiken Rolf & Friends i en unik fabrikslokal. Här hittar du gedigen keramik skapad av Katarina Rolf, omsorgsfullt utvalda kläder, assessorer, inredningsdetaljer och konst samt mina smycken. Besök denna fantastiska miljö och känn inspirationen från havet & sommaren.

 
1M9A8459.jpg

Hantverket

Min passion är att få skapa från tanke och känsla.. För mig kommer skapandet i stunden, under processen och tillverkningen. I kollektion Salthamn finns känslor av sommar, värme, sand och sol. Smyckena tillverkas i Sverige liksom de handgjorda askarna och kudden som smycket vilar på.

 
1M9A8538.jpg

Guld och silver

Att arbeta i återvunnet material av äkta silver och i 18k guld är för mig viktigt. De är bestående metaller som återvinns till nya smycken. I kollektion Salthamn har silvret fått en ruff och matt yta med detaljer i 18k guld som framhäver kontrasterna i de vackra metallerna. Smyckena tillverkas i liten serie och vissa smycken är “One of a kind” där just det smycket är helt unikt.

 

Ringar


Armband


Halsband


Örhängen


 

Smyckevalvet

Boka ett besök idag!